گروه سلامت: پروتئین از اسیدآمینه تشکیل شده است که برای بهبود عملکرد سلولها و بافتهای بدن ضروری است. ۲۰ اسیدآمینه با یکدیگر ترکیب می شوند و پروتئین را تشکیل میدهند.زمانی که یک شخص پروتئین مصرف میکند، اسیدهای آمینه تجزیه میشود و به فرآیندهای بدن از جمله رشد ...
گروه علمی: یافتههای یک پژوهش جدید که میتواند به حفظ سلامت فضانوردان در ماموریتهای فضایی آینده کمک کند، نشان میدهد که فضا باعث دستکم ۳۷ تغییر پروتئین در انسان میشود.به گزارش ایسنا، در نشست سالانه انجمن بیوشیمی و زیستشناسی مولکولی آمریکا که ۲۵ تا ۲۸ مارس برگزار ...
گروه علمی: ال-گلوتامین یکی از اشکال آمینواسید گلوتامین است که عمدتا در عضلات تولید می شود و نقش کلیدی در بیشتر فرایندهای بیولوژیکی اعم از ساخت و تولید پروتئین، تنظیم کارکرد کلیه و سیستم ایمنی و مراقبت و ترمیم بافت های روده دارد. همتای آن دی-گلوتامین اثر کمتری بر روی عملکرد انسان دارد.
به گزارش ...
گروه علمی: به طور کلی، مصرف روزانه ۸ گرم پروتئین برای هر ۱۰ کیلوگرم وزن، کافی است. یعنی بدن یک فرد ۵۰ کیلویی به روزی ۴۰ گرم پروتئین نیاز دارد؛ با این حال کارشناسان تغذیه اذعان میکنند که برخی از افراد میتوانند از میزان پروتئین بیشتری بهرهمند شوند. بهترین منابع پروتئین شامل مرغ، ماهی،...
گروه علمی: بین 10 تا 35 درصد از کل کالری شما باید از منابع پروتئین تامین شود. این عدد بسته به ترکیب بدن، سلامت، سطح و نوع فعالیت و اهداف شما متفاوت است. خوردن پروتئین کافی روزانه برای تامین نیازهای بدن ضروری است. پروتئین به بدن شما کمک می کند تا تعادل مایعات را حفظ کند، بافت ها را بسازد و ترمیم کند،...
گروه علمی: مطالعات نشان می دهند که یک رژیم غذایی با پروتئین بالا فواید عمده ای برای کاهش وزن و متابولیسم بدن دارد.به گزارش بهداشت نیوز در ادامه مطلب به بخشی از فواید پروتئین برای بدن میپردازیم:
کاهش اشتها
این سه درشت مغذی - چربی، کربوهیدرات و پروتئین - به روش های مختلف بر بدن تأثیر ...
گروه علمی: پژوهشگران ژاپنی در پروژه جدید خود، به برررسی پروتئینی پرداختهاند که هم به ترمیم و هم به رشد عضلات کمک میکند.به گزارش ایسنا، دانشمندان «دانشگاه متروپولیتن توکیو»(TMU) کشف کردهاند که پروتئینی به نام «PDGF-B» به طور مداوم از سلولهای ماهیچه اسکلتی ...
گروه علمی: یکی از درشتمغذیهایی که بدنتان برای انواع عملکردها نیاز دارد پروتئین است. برخلاف باور عمومی، غذاهای گیاهی هم پروتئین دارند و برخی از آنها مانند حبوبات، منابع عالی پروتئین برای عضلهسازی هستند. یکی ازسوالهایی که اغلب مطرح میشود این است که خوردن پروتئین...
گروه سلامت: پروتئین به عنوان جزء مهمی از ساختار هر سلول برای ادامه حیات بدن ضروری و برای رشد و حفظ سلامت حائز اهمیت است.بدن طی فرآیندی پروتئینها را تجزیه کرده و به آمینو اسیدها تبدیل میکند. آمینو اسیدها ترکیبهای ارگانیکی هستند که برای ایجاد پروتئینهای جدید با یکدیگر ادغام می...
گروه علمی:یک پروتئین جوان سلولهای گیرنده نور را برای محافظت از پیری چشم بازیابی میکند.
دانشمندانی که روند پیری چشم را مطالعه میکنند، به کشف مهمی در مورد نقش پروتئین به اصطلاح "جوانی" دست یافته اند و نشان داده اند که چگونه فرآیند بازیابی سلولی را تقویت میکند که بینایی ...
گروه علمی:قاعده کلی این است که مردان سالم بهازای هر ۴۵۰ گرم از وزنشان باید ۰.۴۵ گرم پروتئین دریافت کنند، درحالی که این میزان برای زنان سالم حدودا ۰.۳۵ گرم است.زیادهروی در مصرف پروتئین میتواند پیامدهای منفی و ناگواری برای سلامت ما داشته باشد. قاعده کلی این است که مردان سالم به...
گروه علمی:افزودن پروتئین به وعده غذایی صبحگاهی میتواند فواید بسیار بزرگی از تعدیل گرسنگی گرفته تا متعادل کردن هورمونها داشته باشد.غذاهای صبحانه اغلب یا غنی از کربوهیدراتها هستند مانند غلات، نان تست، شیرینی و یا پرچرب مانند بیکن، سوسیس و ژامبون. در حالی که این غذاها می...
گروه علمی: پروتئین چگونه به انسان انرژی میدهد؟ پس از به پایان رساندن فعالیت ورزشی سختی، ممکن است حس کنید ماهیچههایتان ضعیف شدهاند و قدم برداشتن برایتان مانند بالا رفتن از کوه اورست میشود. اگر این اتفاق برایتان رخ میدهد بهتر است به روتین خود پروتئین را اضافه کنید. پروتئین ...
گروه علمی:دانشمندان دریافتهاند پروتئینهایی در سیستم ایمنی بدن مثل بازرس عمل میکنند و التهاب را در بافت چربی تنظیم میکنند تا باعث کاهش چاقی شوند.تحقیقی توسط دانشمندان بیمارستان دانشگاهی ارلانگن آلمان و کالج ترینیتی ایرلند دوبلین انجام شد و پروتئینی به نام لیگاند مرگ برنامه ریزی ...
گروه علمی:محققان می گویند دریافت پروتئین از منابع مختلف می تواند به کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا کمک کند.کارشناسان تغذیه توصیه میکنند علاوه بر منابع پروتئینی سنتی گوشت گاو و مرغ، غذاهای دریایی و حبوبات را در رژیم غذایی خود قرار دهید.آنها میگویند این تنوع میتواند به سلامت قلب و همچنین ...
گروه علمی: یکی از مواد مغذی کلیدی که در سالهای اخیر مدام دربارهاش صحبت شده، پروتئین است. پروتئین ماده مغذی است که بدن برای رشد و بازسازی سلولها به آن نیاز دارد.برای این که بتوانید فعالیتهای روزمرهتان را به درستی انجام دهید، مهم است که مواد غذایی را که برای ذهن و بدنتان ...
گروه علمی: دانشمندان فنلاندی در پژوهش جدیدی نشان دادهاند که شاید بتوان پروتئین سفیده تخممرغ را از قارچ به دست آورد.به گزارش ایسنا، پودر سفیده تخممرغ، یک ماده غذایی است که بسیار مورد استفاده قرار میگیرد و این بدان معناست که مرغهای زیادی باید در مزارع پرورش داده شوند، غذای ...
گروه علمی: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ارتباط با مسیر درست کاهش وزن و همچنین کم وزنی افراد توضیحاتی ارائه داد.گلاله اصغری، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نمایه توده بدنی یا BMI را شاخصی برای تشخیص وضعیت وزنی افراد برشمرد و گفت: نمایه توده بدنی یا BMI حاصل تقسیم وزن فرد ...
گروه علمی: مصرف گروه های غذایی پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی ضروری است و نباید از وعده های غذایی حذف شوند.برای داشتن تغذیه سالم و سلامت بدن باید بین گروههای غذایی شامل پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی در رژیم غذایی تعادل ایجاد کنید. اینکه یک گروه ...
گروه سلامت: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه سیرابی یکی از منابع پروتئین و ویتامینهای گروه «ب» بهحساب میآید، گفت: این ماده غذایی میتواند در آشها، سوپها و بهمنظور رشد کودکان مورد استفاده قرار بگیرد، سیرابی علاوه بر طبخ مجزا میتواند ...